Totul a fost superb... sau aşa cred eu...!

luni, 18 ianuarie 2010


Cu ce să încep? Păi, cu începutul ar spune toată lumea... Atunci aşa încep... în primul rând mi-a plăcut mult reacţia elevilor pe care i-am însoţit în excursie... adică s-au bucurat când au văzut că m-am alăturat şi eu grupului... Pe urmă drumul a fost atât de liber, încât la un moment dat mi-era ciudă că nu sunt eu la volan :)) gândindu-mă la ce am pătimit eu în condiţii similare... Cazarea şi masa excelente aş spune eu, raportându-mă la costuri... ceva minusuri la starea pârtiei, dar treaba asta a fost compensată prin bucuria copiilor, şi mai ales, prin disciplina lor (nu a fost nevoie să le atragă NIMENI atenţia nici măcar O SINGURĂ DATĂ)... de fapt ei au venit la munte să se distreze şi să uite puţin de şcoală,... am râs şi am apreciat tot ce s-a întâmplat în aceste două zile, am încercat chiar şi lucruri noi - mi-a fost îndreptat părul cu placa... nu de snowboard :)), ci placa ceramică. Mulţumesc stilistei mele... care se ştie ;)) 
Totul a fost superb... sau aşa cred eu..., iar de două zile ascult în continuu "This Is My Life!" ;))




5 comentarii:

SeVmek spunea...

da a fost superb la munte....mai vreau odata:)....distractie si detoate....frumoasa poza cu porumbul:))...

luni, 18 ianuarie 2010 la 17:15:00 EET
ionut.alex13 spunea...

buna ziua domnule profesor sunt alexandru furnica din clasa a-vii-a si va rog daca ati postat pozele pe internet sa-mi
lasati si mie un link de unde sa le pot vedea.Imi puteti trimite linkul prin email daca doriti:
alex_ionut996@yahoo.com
va multumesc!

luni, 18 ianuarie 2010 la 17:42:00 EET
Unknown spunea...

Alex, pentru ca esti un baiat din "alt film", si stii tu la ce ma refer :), iti voi da pozele personal cand ne vedem la ora de curs, miercuri!

luni, 18 ianuarie 2010 la 18:59:00 EET
Augustina spunea...

Donul profesor sa stiti ca si noi ne ofticam rau de tot,pentru ca am fi mers si noi daca eram anuntati.Astazi la ora de Tehnologie doamna profesoara ne-a povestit pe scurt cum a fost si am murit de ciuda ca nu am fost si noi.Ps:Eu cu Daiana!

luni, 18 ianuarie 2010 la 19:10:00 EET
AndreiGhitaDoru spunea...

intradevar a fost totul ok si contrar parerii tale...partai a fost mai buna anul acesta decat cea de anul trecut...tare poza cu porumbu....sa-mi trimiti si mie pozele..sant tari rau

luni, 18 ianuarie 2010 la 20:16:00 EET