Frumuseţea este în ochii... privitorului!

marți, 19 ianuarie 2010

Mulţi dintre cei care mi-au remarcat fotografia de la avatar... m-au întrebat ce e cu ea, de unde e, cine e şi întrebările ce mi-au fost adresate au gravitat în jurul acestei idei! Nu ştiu în ce măsură contează cine, a cui, de unde e... ce cred că eu că este mult mai relevant este că faptul că ochii reprezintă fereastra sufletului; iar prin fotografia de la avatar, care în principiu poate aparţine fiecăruia dintre noi, nu am făcut decât, poate, să îi pun  în valoare, sau într-o valoare şi mai mare, să ridic întrebări, să îi fac remarcaţi sau pur şi simplu să provoc un act de... meditaţie, de reflecţie emoţională; de cele mai multe ori suntem atât de de tentaţi să trecem peste sau literalmente să nu vedem... sufletul unei fiinţe pentru simplu motiv că suntem prea grăbiţi, prea ignoranţi, prea obosiţi... prea... orbi! Tocmai de aceea mai există şi momente de revelaţie... în care ni se deschid... ochii şi pur şi simplu... îi vezi... pe ei... pe ochi...!
Tocmai de aceea frumuseţea se află în ochii privitorului... ai aceluia care zăboveşte un minut în plus... să îi vadă şi prin ei să vadă... frumuseţea...

2 comentarii:

mialio spunea...

hai să zăbovim cu toţii şi să privim dincolo de priviri!

joi, 21 ianuarie 2010 la 11:50:00 EET
Amélie spunea...

cred ca acesta este fotografia cu pricina. ochiul e superb, incadrarea e f buna! nu-i de mirare ca esti mandru cu cadrul asta! ;)

noapte buna! (desi e relativ devreme)

marți, 26 ianuarie 2010 la 21:24:00 EET