Te uită, zăpada-i cât gardul...!

miercuri, 16 decembrie 2009

            În urma discuţiilor pe care le-am avut azi cu prietenii şi tovarăşii de suferinţă, am concluzionat, chiar ştiinţific pot spune :) că Dumnezeu chiar are ceva cu poporul român! Cum ne dă EL zăpadă în decembrie! E posibil aşa ceva? Să ningă în decembrie! Nuuuuuuuu! Ceva e în neregulă! Trebuia să ningă în iulie sau chiar în august - că tot afirma măreţul conducător "că iarna nu-i ca vara" - şi atunci tolomacii şi mamelucii (municipalitatea şi direcţia de drumuri judeţene populate de birocraţi umflaţi care au în dotare numai tractoare precum A-uri sau Q-uri la portierele cărora zăpada nu a ajuns încă) care ar trebui să-şi facă datoria nenorocită de a desfunda drumurile împuţiţe de zloata asta grotescă (cât de bine îl simt şi îl înţeleg acum pe BACOVIA) ar fi avut un ajutor de la divinitatea solară şi un aliat în încălzirea globală!
          HAI CU ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ! Vino tu, acum, în al XI - lea ceas, încălzire globală,  şi ajută-i tu la deszăpezire pe umflaţii  - cărora le plătim taxe şi impozite, să aibă sărmanii bani de încă un A sau un Q (că doar atâtea litere cuprind alfabetul şi limba pe care o vorbesc) să nu rămână blocaţi în drumurile înecate în zăpadă,  - să scape de ninsoarea anormală din decembrie şi să nu mai fie nevoiţi să consume munţi de sare şi plaje de nisip să facă drumurile circulabile! ÎN SIGURANŢĂ! (ba pardon! care munţi? care plaje?)! Ascultaţi cu atenţie versurile, atât de contemporane, chiar în recitarea lui Bacovia!

2 comentarii:

Unknown spunea...

nepotul meu imi spunea într-o discuţie pe care am purtat-o că de ce mă mai mir! nu e aşa în fiecare an? dacă un tânăr de 18 ani este nemulţumit de o astfel de stare de lucruri, dar cei maturi? dar cei care ar trebui să vegheze la normalitate? ah, mi-am amintit ce spuneam ieri! probabil că nu sunt sănătos dacă mai sper la normalitate!
iar soţia mea adăuga că trăim vremuri care nu ne permit fericirea! fără comentarii!

miercuri, 16 decembrie 2009 la 18:23:00 EET
mialio spunea...

Nu vreau sa debordez de optimism, dar acum la sfarsit de an chair as vrea sa fiu mai optimista!Hai sa fim impreuna!

duminică, 20 decembrie 2009 la 21:10:00 EET